Thursday, 28 April 2011

Wonderland Event

event kali ni bertemakan wonderland dimana course aku telah memilih tema pirates dan khemah kita orang sangat simple okay, tak tahu mana salahnya.  Dah macam rumah hantu tak siap pun ada aku tengok. Hahaha ! *joke. Sepanjang event ni berlangsung kita orang buka bisnes menjual air dan aku lah tukang jualnya, tak percaya? Percayalah! Hahaha. Tengoklah ye :)


Inilah rupa kerja – kerja last minit. Haih~




Tukang jual yang rajin! Heee~ mari mari mari beli air! Satu singgit! Bayar dulu baru kasi angkat ya! :P (agak - agak dah boleh buka bisnes sendiri tak? hahaha!)


Inilah air yang ada dijual, bila  matahari dekat atas kepala mestilah semua pun nak cari air kan kan? tapi malangnya air 100plus tak ada. Kalau tak memang aku lah yang bli dulu. Hahaha ;D  




Harta karun lanun – lanun kami. Kalau dah lanun tu memang lanunlah, tengoklah duit syiling CEKELAT tu pun dorang telan, kalau aku tak bising alamat habislah semuanya.  :|



Najib, Terbaik wok! Hahahahahah!


Partner aku, awal – awal lagi dorang dah cabut katanya nak pergi main counter strike untuk wondergame. Yelah tu! entah – entah pergi merewang kat tempat lain. Owh BRANI KORANG TINGGALKAN AKU YE! Untunglah ada SENIOR LIM tolong kalau tak memang tak duduklah aku! Hahaha.

Tapi apa – apa pun memang seronok sebab dapat terlibat dalam event ni. Walaupun kita orang tak menang apa – apa and khemah kita orang paling tak menarik, tapi aku seronok sebab dapat lepak dengan lecturer, dapat kenal senior – senior aku yang perangai serupa macam lanun tu sebab kerja dorang asyik nak curi minuman je. Memang penat okay. Tapi sayang aku tak ada gambar kita ramai – ramai sebab kena jaga air, tukang jual lah kata kan ;D and last but not least tahniah kepada pemenang - pemenang untuk setiap kategori ye :) *applause





2 comments: