Thursday, 28 April 2011

sweet nineteen :)

Birthday aku pada tahun ini disambut 2 kali pada hari yang sama, pertama budak – budak hostel semua pakat kenakan aku dengan prank dorang tu tengah – tengah malam time orang lain semua baru nak lena kita orang pula boleh memekak dekat bawahkan, perangai sangat! Hahaha! Then yang second aku sambut dengan adik aku and awek dia pau (kita orang panggil dia pau kacang ;D) , Izaty sepupu aku, Mira BFF aku dan Aty roomate aku. Yang ini buat kecil - kecilan je. sangat terharu dorang buat macam tu tahu tak ;)


Suka gambar ni tapi sayang sebab blur. huhuhu.



Damn! Terkena dengan Pieja Choi! Kembar setan aku, nak tahu kenapa? sebab perangai kita orang macam setan suka kacau orang. wekk :P By the way, aku sepatutnya menyorok dalam almari that time. haih~


Wawa dengan Aty, my roommates. thanks korang sebab join skaki! :)


Ini Wawa PTPL roommate aku juga, senyum gembira eh muka kena tepek dengan kek? hahaha :D


Heee~ seronok dapat makan kek! yang celebrate dengan budak hostel tak dapat makan kek sebab kek dah jatuh, huhuhu sedih kot.


Sekali sekala suap adik apa salahnya kan? hahaha! Kura - kura~



Kura -kura dengan pau ^^


 Mira dengan Izaty, minah kepoh berdua ni asyik kena buli dengan aku and kura - kura je, haha best kot kenakan dorang.



Tengah rancak bercerita, cerita apa pun aku tak tahu :P


Tapi sedih sebab tak dapat celebrate dekat rumah dengan family yang lain. huhuhu. Pada semua kawan - kawan yang sudi celebrate birthday aku hari tu terima kasih banyak - banyak ye. Seronoklah korang kan dapat balas dendam balik kat aku. Tak apa nanti korang punya birthday datang lagi aku kasi kaw - kaw eh. hehehehe~ HAPPY BIRTHDAY SEMUA! 

2 comments:

  1. Haha.. ko ckp ktowg minah kepoh ea... sempat lg.. thn dpn bg ko gambar kek je.. lalala~~

    ReplyDelete
  2. eh bukan betol ke? haha taknak la gmba je, nak yang besar pnye! haha

    ReplyDelete